This blog is written in dutch, if you want a translation of this blog dont hesitate to contact us. We will provide the dutch blogpost!•

 

Bent u in het bezit van een boot en vind u dat uw bootkussens en of overige inventaris er niet goed bij ligt, dan hebben wij de geschikte oplossing voor u. Marine Stofferingen is een specialist op het gebied van zeilmakerij van bootkussens tot buiskappen wij voorzien u van de beste kwaliteit producten die aansluiten bij uw wensen. Door ons CAD programma kunnen wij alles op maat maken waardoor uw wensen realiteit worden. Daarnaast hebben wij de perfecte prijs kwaliteit verhouding waardoor u nooit teveel betaald voor uw producten.

 

Iedereen heeft er last van die een boot heeft, u bent in het bezit van een boot en uw kussens en of overige materialen beginnen te verouderen. Wij hebben hiervoor de passende oplossing op het gebied van renovatie. Wist u dat wij inmiddels al ruim 1000 klanten hebben geholpen met het renoveren. Bekijk onze website voor wat succes verhalen. Tevens kunt u op onze website ook een portfolio vinden met daarin een aantal van onze werkzaamheden.

 

Natuurlijk vraag tu zichzelf af waarom is Marinestofferingen de geschikte partij? Dit is omdat we alles op maat maken naar uw wensen. Daarnaast hanteren wij de juiste prijs en kwaliteitverhouding en betaald u nooit teveel. Heeft u ergens anders een goedkopere partij gevonden neem dan contact met ons op. Wij kijken dan vrijblijvend wat we voor u kunnen betekenen. Wij garanderen kwaliteit, service en overige.

 

Wij zijn specialiseren op het gebied van renovatie in bootkussens, afdekzeilen en buiskappen voor elke boot, van klein tot groot. Door onze ruime ervaring in de zeilmakerij branche kunnen wij ons inleven in elke boot waardoor wij de beste resultaten opleveren. Daarnaast geven wij ook goede garantie op onze productie. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en hierdoor betaald u nooit teveel. Waarom zou u teveel betalen terwijl u voor een lager bedrag zelfs hogere kwaliteit krijgt?

 

Ik hoop u aan de hand van dit artikel nadere informatie te hebben verstrekt omtrent de zeilmakerij, wat wij voor u kunnen betekenen en waar u voor ons moet kiezen. Mocht u na afloop van dit artikel nog nadere informatie willen opvragen dan kunt u ons altijd vrijblijvend een mailtje sturen. Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden en over ons bedrijf.