This article is written in Dutch if you want the English translation or article you always can contact me and I’ll provide you the English version. For now, enjoy reading and if you have any questions regarding laadpaal thuis you always can contact me and I’ll give you all the information that you need regarding this subject.

 

Zoals hierboven ga ik jullie alle inforamtie geven omtrent een laadpaal thuis en diverse mogelijkheden omtrent electrissch rijden. Ik heb zelf een electrische auto namelijk de Tesla Model S en ik vind het belangrijk dat ik na een lange dag mijn auto vol kan laden zodat ik de volgende dag weer kan reizen. Normaal zocht ik laadpunten op via de website maar ik heb destijds via Hoekwater een laadpaal thuis laten installeren.

 

Wat een opluchting dat de laadpaal er tegenwoordig staat, ik kan mijn auto lekker laden terwijl ik slaap en zodra ik wakker wordt is hij weer vol geladen. Waar ik tijd verloor door mijn auto te laden kan ik nu slapen en mijn auto laad door. Ik kan dus aan iedereen die een electrische auto heeft aanraden om een laadpaal thuis te laten zetten.

 

Wil je meer informatie hoe je dit het beste kunt doen, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Ik hoop je hiermee genoeg geinformeerx te hebben omtrent de mogelijkheden van een laadpaal thuis. Mocht je nog vragen hebben of is iets niet duidelijk, dan kun je altijd contact met mij opnemen en dan help ik je verder. Voor nu wens ik je een fijne dag en ik hoop jullie reacites hier beneden te zien in de reactie blok. Zoals hierboven vermeld kan ik het bericht ook in het Engels op sturen als jullie dit prettiger vinden, mocht dit het geval zijn, dan kun je altijd contact met mij opnemen.